Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
října

Český mejdan s Impulsem 2019

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Fanoušci české a slovenské muziky dostávají skvělý tip na nákup v podobě vstupenek na další ročník již tradičního Českého mejdanu s Impulsem.

Datum:19. 10. 19
Cena:od 640 Kč
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Čtvrtý ročník proběhne 19. října 2019 v pražské O2 areně a producenti právě představili v Rádiu Impuls první jména pro další velkolepý koncert. 

Poprvé na pódiu Českého mejdanu s Impulsem zažijí legendu Hanu Zagorovou, jejíž vystoupení patří k těm nejoblíbenějším. „O2 arenu mám ráda,“ řekla v Rádiu Impuls Hana Zagorová, která slibuje, že tady určitě zazní staré šlágry jako Spěchámnebo Málokdo vía chybět nebude ani novinka Já nemám strach, kterou pro ni napsal Marek Ztracený. Ten je dalším nováčkem v mejdanové sestavě. Úspěšný interpret a autor, kterého si cení mimo jiné i hvězdný Karel Gott, už vybral i část písniček, které tu zazní. Bude to prý ta nejstarší a také ta nejnovější. 

Vrátí se “Hurikán“ Dalibor Janda, který zazpíval hned na prvním ročníku Českého mejdanu. Tentokrát sebou přivede i svou dceru Jiřinu Annu Jandovou.  Radost máme také z opětovné účasti plzeňské skupiny Mandrage. Její hit Motýliz nového alba Před půlnocíse zařadil mezi stálice hudebního programu Impulsu, stejně jako starší Šrouby a maticenebo Františkovy lázně, které si publikum určitě s chutí s kapelou zazpívá. Už brzy přibudou do hudební sestavy i další velká a zajímavá česká a slovenská jména, která zaručí divákům pětihodinového hudebního maratonu atraktivní podívanou a jedinečný hudební zážitek.

Spolu s odtajněním prvních interpretů byl spuštěn předprodej cenově výhodných vstupenek do 4. patra a k dispozici bude také více speciálních vstupenek z kategorie VIP Platinum a Gold na sezení přímo u pódia. Producenti koncertu – Rádio Impuls, Stratex Communication a Bestsport znovu doporučují s koupí lístků neotálet, protože nejlepší místa bývají velmi brzy rozebrána. 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: