Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
března

Beautiful Noise | Spectaculare 2019

Kino Světozor

zpět na výpis akcí
 

Filmová projekce v rámci festivalu Spectaculare 2019

Datum:06. 03. 19
Cena:130 Kč
Čas:20:45 - 22:15
Kategorie: kultura|kina

Beautiful Noise dokumentuje undergroundové hudební hnutí na konci 80. a na začátku 90. let minulého století na Britských ostrovech se zaměřením na dream popová uskupení Cocteau Twins, My Bloody Valentine a The Jesus And Mary Chain. Hudební dokument sleduje tyto kapely, jakožto průkopníky nového stylu, kteří inspirovali a ovlivnili mnoho kapel a subžánrů po celé budoucí generace včetně shoegazových Slowdive či Ride.

Festival Spectaculare kromě hudebních večerů a divadelně-tanečních představení nabízí každým rokem také filmovou část, která zahrnuje různé hudební filmy, dokumenty, živá vystoupení či speciální filmové showcasey hudebních skladatelů (Johann Johannsson, Max Richter). Letošní rok připravil výrazné hudebně filmové lahůdky v podobě šesti snímků, které budete moci zhlédnout opět v Biu Oko a také kině Světozor.
 

Kino Světozor
Tel: 224946824
Vodičkova 791/41
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: