Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
března

Rozhovory s astronauty

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

POSTDRAMATICKÁ GROTESKA Fellicie Zeller (1970) o fenoménu AU-PAIR, ekologii a ženách které pracují OPRAVDU HODNĚ (i ve svém volnu).

Datum:08. 03. 19
Cena:160 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

VŠENĚCKO, OZVI MĚ!
Text ve stavu beztíže, ve kterém nikdo není nikde doma. Takže igelitku do žlutého / papír do modrého SPRÁVNĚ kontejneru. Čtyři matky, čtyři děti, čtyři holky z východu / Občas se někdo nekontrolovaně vznese. Každý může kdykoli cokoli říci, je možné, že ne všichni všemu hned porozumí. V houštině všeněckého textu si člověk chvílemi připadá jako cizinec ve vlastní zemi.

režie: Z. Burianová, dramaturgie: T. Loužný, B. Mašková, hudba: P. Zábrodský, scénografie: L. Mathé, kostýmy: A. Straková, produkce: P. Srbová, V. Schneiderová, J. Takáčová, hraji: M. Šindelářová, S. Affašová, B. Poláchová, M. Gatialová, P. Jeřábek, P. Honzík, A. Langer

 

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: