Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
prosince

The Tap Tap v muzeu / Příběh super kapely

Dům U Zlatého prstenu

zpět na výpis akcí
 

Netradičně pojatá výstava, která vypráví příběh kapely – bývalých studentů a žáků Jedličkova ústavu.

Začátek:12. 12. 18
Konec:23. 03. 19
Cena:od 60 Kč
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

Muzikanti a kapelník Šimon Ornest jsou ztvárněni jako sochy v nadživotní velikosti a mají připomínat hrdiny, kterými i v určitém slova smyslu jsou. Skupina The Tap Tap se za 20 let své existence proměnila ze zájmového kroužku studentů s různými handicapy v úspěšné profesionální hudebníky, kteří toho dokázali tolik, o čem se většině „normálních“ kapel jen zdá. Vystupovali na místech jako jsou například Olympijské hry v Londýně, Moskva, Jeruzalém, Madrid, Rudolfinum, Státní opera, Národní divadlo, na festivalech Colours of Ostrava, Rock for People, Pohoda festival a za sebou mají další stovky odehraných koncertů, spolupráci s více než 60 významnými osobnostmi, řadu vydaných CD, desetitisíce fanoušků.

Přijďte se podívat do domu U Zlatého prstenu, na to jak se vyjadřují hudbou lidé, se kterými se život nemazlil, a oni se nemazlí s ním.

Kromě jedinečné výstavy nabízí muzeum i bohatý lektorský program: http://www.muzeumprahy.cz/2561-the-tap-tap-v-muzeu-pribeh-super-kapely/

Více informací: www.muzeumprahy.cz

Dům U Zlatého prstenu
Tel: +420 601 102 961
Týnská 630/6
Praha 1, 100 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: