Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
února

Parkway Drive

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Parkway Drive se vrací do Prahy!

Datum:18. 02. 19
Cena:990 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Parkway Drive se 18. února 2019 vrátí do Prahy na sólový koncert. Společnost jim udělají Killswitch Engage a Thy Art Is Murder. 

Parkway Drive od svého vzniku v roce 2003 do dnešního dne zdokumentovali svoji kariéru na pěti studiových deskách, jednom minialbu, dvou DVD a knize, která mapuje dekádu jejich existence. Všechna jejich poslední čtyři alba bodovala v prodejním žebříčku ARIA v první desítce, včetně předposlední nahrávky “Ire”, která se dokonce vyhoupla až na první příčku a mnohými médii je označována dokonce za nejlepší desku v historii této kapely.
"Parkway Drive v České republice koncertovali již několikrát. Posledně rozsekali Aerodrome festival bombastickou show plnou plamenů a perfektně vyladěných světel. Předvedli rotující bicí, vysokozdvižné plošiny a samozřejmě precizní výkon všech zúčastněných." nešetří chválou časopis Fakker na adresu Parkway Drive, kteří byli hlavní hvězdou Mall TV stage prvního festivalového dne. A nadšené reakce mnohatisícového davu pod pódiem jeho slova potvrzují. V závěru vystoupení se pak nadšeným fanouškům dostalo od kapely ještě jednoho dárku - příslibu sólového koncertu, který se uskuteční 18. února ve Foru Karlín pod hlavičkou společnosti Octopus promotion, která se zejména na Slovensku za posledních pět let podílela na realizaci více než padesáti koncertů zahraničních hvězd jako např. Iron Maiden, Faith No More, Dream Theater, Nightwish, Slayer a mnoho dalších.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: