Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
března

Metropolitní opera: Dcera pluku

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Operní představení Dcera pluku v přímém přenosu z Metropolitní opery.

Datum:10. 03. 19
Cena:350 Kč
Čas:15:00 - 17:55
Kategorie: kultura|divadla

Belcantové hvězdy Pretty Yende a Javier Camarena předvedou na scéně Metropolitní opery pravý pěvecký ohňostroj. Dobráckého seržanta Sulplice ztvární Maurizio Muraro a výstřední cizinku Markýzu z Berkenfieldu bude zpívat Stephanie Blythe. Hudební nastudování řídí Enrique Mazzola. Dcera pluku vznikla v koprodukci Metropolitní opery s londýnskou Royal Opera House, Covent Garden a Vídeňskou státní operou.

The Met: Live in HD je série operních představení vysílaných živě ve vysokém rozlišení přes satelit do kin po celém světě. Od svého počátku v roce 2006 přenesla na velká plátna téměř 100 představení, v nichž se představily největší operní hvězdy včetně Renée Fleming, Anny Netrebko, Plácida Dominga nebo Jonase Kaufmanna.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: