Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
ledna

Co čumíš 2 - Tentokrát z azylu! Sitcom z azyláku

Venuše ve Švehlovce

zpět na výpis akcí
 

Tajná divadelní návštěva domu, kam se návštěvy neberou.

Datum:12. 01. 19
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|

Sitcom z azyláku s hrdinkami, co nejsou z cukru a ironie jim není cizí. Dokumentární divadlo s prvky nízkorozpočtové komedie a sociální nejistoty.

Vítejte v domě, kde rozpis úklidu je na nástěnce, terapie jsou každý pátek v televizní místnosti a skříňku na boty mají pokoje jen v prvním patře. Tři klientky, jedna vratná a neviditelný pes. Pětice žen nás nechá nahlédnout do tajemství azylového domu a jeho obyvatel. "A práci máte?"

Divadelní reportáž z fiktivního azylového domu, která vznikla na základě zkušeností, vzpomínek, básní a dokumentárních materiálů.
Pětice nehereček se po roce výzkumu setkává s diváky mezi dvěma palandami a snaží se “myslet na budoucnost” a nemyslet na činži.

Autorská inscenace navazuje na projekt Co čumiš?! divadla Venuše ve Švehlovce a organizace Jako doma. Je divadelní reportáží z fiktivního azylového domu, která vznikla na základě zkušeností, vzpomínek, básní a dokumentárních materiálů.
Vstupné: 190 Kč/110 Kč (studenti, senioři, ZTP).
V síti GoOut, na webu http://www.venuse-ve-svehlovce.cz/#program nebo na místě v den představení od 19:00

Režie: Zuzana Burianová, Barbora Šupová
Výprava: Radka Josková
Hrají, žijí a svěřují se: Jiřina Cilcová, Růžena Chvojková, Jana Horská, Ivana Trousílková a Lada Hajdíková.

Projekt vzniká za podpory Venuše ve Švehlovce, organizace Jakodoma, Ministerstva kultury ČR, hl. m. Prahy a Nadace Život umělce.

Venuše ve Švehlovce
Tel: 704 775 444
Slavíkova 22
Praha 3
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: