Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
února

Rodinná oslava

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

Nezouvejte se. Tady je kuchyň a támhle zahrada. Tyhle stromy tady zasadil děda. Aničko přijeď, potřebujeme posekat trávu.

Datum:23. 02. 19
Cena:160 Kč
Čas:19:30 - 20:20
Kategorie: kultura|divadla

V neděli se hádat nebudeme. Sára svojí mámu neobjala už šest měsíců a nevadí jí to. Máma říkala, že peníze nerostou na stromě. Edita není strom, ale kdo je. Sofie, to alternativní znamená amatérský? Olgo, posbírala bys ty švestky, než začnou plesnivět? Všude dobře, tak co doma. Doma je navaříno a uklizeno, táta přijede zítra a ty? Tyhle skleničky jsou sváteční: Vánoce, Velikonoce, narozeniny, nedělní obědy a návštěvy.

 

režie: S. Sticzayová, scénografie: O. Ziębińska, S. Fritzová, kostýmy: S. Fritzová, video: A. Petruželová, lightdesign: H. Hornáčková, dramaturgie: Z. Jurechová, produkce: K. Soukupová, J. Honeiser, S. Pospíšilová

 

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: