Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
ledna

Gazelle Twin & Plaid & Lightning Glove: Naro...

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Radio Wave oslaví své 13. narozeniny 11. ledna ve smíchovské MeetFactory ve spolupráci se STIMUL festivalem a LUNCHMEAT STUDIO.

Datum:11. 01. 19
Cena:199 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|galerie

„Za nás bylo líp, jen se podívej na ta děcka, žádný respekt a žádná pořádná práce,“ ozývá se v přebasovaném tracku Better in My Day od Gazelle Twin. Britská producentka na svém letošním album Pastoral podrobuje tvrdé sonické kritice nacionalistické tendence v post-brexitové Británii a bere si na to nepřeslechnutelný arzenál. Šamanský zpěv a zběsilé beaty připomínají Fever Ray, rozsekané samply fléten a dalších folklorních nástrojů zase zvuk celého alba pevně usazují do britské krajiny. Nejlepší deska roku 2018 podle magazínu The Quietus vás nezavede do sladkého Albionu, ale spíš do pekla. Budete se ale chtít vracet. 

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: