Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

Americký umělec Arthur Jafa ve svém filmovém díle zpřítomňuje obraz afroamerické identity a kultury.

Začátek:17. 01. 19
Konec:31. 03. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Americký umělec Arthur Jafa ve svém filmovém díle zpřítomňuje obraz afroamerické identity a kultury prostřednictvím rozsáhlého spektra současných snímků a nalezených záběrů. Směs segmentů známých ikon a historických událostí černošské kultury a anonymních těl v různých emocionálně vyhrocených stavech nadšení a zoufalství přináší syntetizující pohled na americkou historii života černošské komunity. Jafa autenticky odhaluje svou vlastní identitu, tvořenou jak zranitelností, tak autoritou umělce a přináší odpověď na otázku, co to znamená být součástí komplexního a složitého terénu černé reprezentace. Snaží se převyprávět historii afroamerické vizuální estetiky a přispět tak k otevření tohoto tématu v novém horizontu.

Vstup na výstavu je zdarma díky J&T Bance.

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 79/12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: