Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Zažít Řepy Adventní 2018

Kulturní centrum Průhon

zpět na výpis akcí
 

Po roce přicházíme opět se zajímavým pojetím sídlištního adventu.

Datum:08. 12. 18
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: kultura|ostatní

Zveme Vás na druhé pokračování zimní variace netradičního sousedského festivalu Zažít Řepy Jinak a jako již tradičně s přívlastkem Adventní. Přijďte zažít Řepy adventně, s vůni vanilky, purpury a jehličí a umocnit si atmosféru Vánoc uprostřed sídliště. Opět Vás čeká zajímavý kulturní program. Hudba, písničky u stromečku, tancování, divadlo a možná nejedno překvapení. Kromě tradičních i netradičních stánků s občerstvením a s vánočními doplňky, vás neošidíme letos ani o osvědčený a čím dál oblíbenější sousedský bazar, na kterém budete moci zakoupit spoustu zajímavých věcí nebo naopak se po vánočním úklidu spousty věcí zbavit! Připraven bude také bazar sdílený, kam můžete přinášet věci, které již nemají hodnotu finanční, ale "srdeční" a mohou udělat radost někomu jinému. Na to bychom chtěli navázat letos poprvé charitativní akcí a přidat nějaké prostředky na dobrou věc. Protože kdy jindy než o Vánocích. Přidejte se k nám! Navštivte náš festival, ať už jako návštěvníci nebo přímý účastníci.

Kulturní centrum Průhon
Tel: 601324852
Socháňova 1220/27
Praha 6 Řepy, 163 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: