Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Výstava kostýmů a rekvizit pohádky Čertí brko v Muzeu K

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Až do neděle 6. ledna 2018 je v Muzeu Karla Zemana v Praze k vidění unikátní výstava kostýmů z nové české pohádky pro celou rodinu Čertí brko!

Začátek:01. 12. 18
Konec:31. 01. 19
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní

Umožní vám nahlédnout do zákulisí natáčení, z blízka si prohlédnout originální filmové rekvizity a kostýmy a vyfotografovat se ve filmové stojně s hlavními postavami filmu. Konečně si budete moct v klidu prohlédnout legendární fofrnec, rukcuk nebo čertivizor a přijít na kloub jejich čarovným silám.

Filmová pohádka je k vidění v kinech od 29. listopadu 2018. A pokud si schováte lístek z kina, získáte v Muzeu Karla Zemana 20% slevu na vstup do celé expozice, včetně doprovodné výstavy pohádkových kostýmů.

Pro malá i velká čertiska jsou v muzejním obchodě a online e-shopu připravené čertovské suvenýry. Našim muzejním tipem jsou kouzelné čertovské rohy, neb sluší opravdu, ale opravdu úplně všem!

Pro aktuální informace a novinky o výstavě sledujte muzejní web nebo facebookovou událost.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: