Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Vladimír Mišík & ETC

Malostranská beseda

zpět na výpis akcí
 

Vladimír Mišík je jednou z nejvýraznějších osobností české populární hudby již od 60. let 20. století. 

Datum:10. 12. 18
Čas:20:30 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty

Svou tvorbou ovlivnil celou řadu umělců ať už z hudebního, výtvarného či literárního prostředí. Muzikanti pod značkou ETC však začali vystupovat v roce 1974. Vladimír Mišík s kapelou ETC přes mnohé personální změny a dvouletý zákaz činnosti v 80. letech koncertuje dodnes. 

Ještě ke kapele - ta do současné chvíle vydala 10 řadových alb, řadu kompilací a také 1 DVD k 60. narozeninám Vladimíra Mišíka. V červnu 2010 vyšlo úspěšné (Zlatá deska) a ceněné album Ztracený podzim, které nese název dle stejnojmenné skladby na báseň Emila Boka.

V roce 2014 oslavila kapela ETC 40 let své existence úspěšným turné s mnoha hosty a i nyní je připravena poskytnout Vám nejen tu správnou špetku nostalgie, ale i jedinečný hudební zážitek...
Vladimír Mišík – kytara, zpěv 
Petr „Kulich“ Pokorný – kytara 
Pavel Skála – kytara, zpěv 
Pavel Novák – basa
Jiří Zelenka – bicí, zpěv 
Vladimír Pavlíček – housle

Malostranská beseda
Tel: 257409123
Malostranské náměstí 21
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: