Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Cirk La Putyka: představení Up End Down

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Cirk La Putyka oslaví 10.výročí představením Up End Down se symfonickým orchestrem.

Datum:07. 12. 18
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|

 

Novocirkusová báseň o andělech a lidech, křižovatka nebe a země, narození a smrti, vzpomínek a přítomnosti, vzletů a pádů. Kultovní představení Cirku La Putyka odehrajeme v prosinci 2018 v unikátním provedení - v orchestraci Jana Maxiána a v doprovodu Filmové filharmonie, symfonického orchestru s bohatými zkušenostmi se živými koncerty filmové hudby.
Orchestr vystoupí pod taktovkou Chuheie Iwasakiho. Staňte se svědky jedinečné žánrové křižovatky nového cirkusu s hudbou Filmové filharmonie! Představení odehrajeme na Jatkách78 pouze ve 13 reprízách.
Za doprovodu vážné hudby opět oživíme příběh člověka, který žije jen se svými vzpomínkami. Se svými vzlety a pády. Není schopen se od nich odpoutat a žít uvolněně a svobodně.
Každý člověk aspoň jednou v životě přemýšlí o tom, co se odehraje, až nastane onen „konečný okamžik“. Jak vypadá a co následuje? Up End Down je pohled na cestu od narození do smrti skrze naše fantazie, na cestu mezi zemí a nebem. Křižovatka žánrů, ulic, nebe a země, narození a smrti, vzpomínky a přítomnosti, úsměvu a slz, vzletů a pádů.

„Novocirkusová báseň o lidech a andělech nechává vše, co Novák dosud dělal, několik světelných let za sebou (...) Je autor pokorný, pro kterého je prvořadý obsah a tvar, nikoli šok nebo exhibice. Divákovi tak nabízí fantastický smyslový zážitek, zároveň mu však ponechává dostatek prostoru, aby si vychutnal i ryze poetické pasáže. Současně se tak smějeme i přemýšlíme, tajíme dech i pláčeme; a všeho je tu tak akorát.”

Jatka78
Tel: 731 555 477
Jateční 1530/33
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: