Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
listopadu

Narozeninový koncert Zory Jandové na Fidlovačce

Divadlo Na Fidlovačce

zpět na výpis akcí
 

Zora Jandová, zpěvačka, herečka a hvězda muzikálu Jeptišky, oslaví šedesáté narozeniny koncertem v Divadle Na Fidlovačce!

Datum:19. 11. 18
Cena:od 199 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Na narozeninovém koncertě "naší matky představené" se sejde hned několik skvělých účinkujících. Hlavními hvězdami večera budou samozřejmě Zora Jandová a její manžel, hudební skladatel a klavírista Zdenek Merta, ale návštěvníci koncertu se můžou těšit také na speciální hosty - pogratulovat přijdou Jiří Schmitzer, František Segrado, René Kubelík a mnoho dalších.

V hudebním programu večera, „Blízká setkání,“ uslyšíte vážnou i populární hudbu 20. stolení, šansony i folklór. Večeru bude dominovat autorská tvorba, nebudou ale chybět i muzikálové hity nebo písně Edith Piaf.

 

Divadlo Na Fidlovačce
Tel: 775949201
Křesomyslova 625
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: