Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
listopadu

Cestovatelské kino: Island

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Země ohně a ledu, ve které ucitíte sílu přírody, elfy a skřítky.

Datum:18. 11. 18
Cena:120 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|kina

Země ohně a ledu, ve které ucitíte sílu přírody, elfy a skřítky. Vydejte se s námi na magický ostrov Island a objevte jeho kouzelné pobřeží, vydejte se na jeden z nejkrásnějších trekků světa a poznejte, jaké je to kráčet po ledovci anebo zdolat aktivní sopku Katla na sněžném skútru. Nalaďte se na životní rytmus, který určují nekonečná lávová pole, nezbedné sopky, stovky vodopádů a tisíce ovcí…a samozřejmě trollové, kteří neradi vidí, když jim postavíte přes obývák silnici. Provázet nás bude cestovatel a fotograf Robert Taraba.

Robert Taraba
už během vysoké školy odešel studovat do norského Trondheimu, kde si zamiloval celou Skandinávii. I proto se do severských zemí vrací každý rok a neustále objevuje nová místa. Cestování není pouze jeho vášní, ale i prací, jelikož už více jak čtyři roky provádí lidi po celém světě. Bez svého fotoaparátu se nepohne ani na krok, aby na svých fotografiích uchoval kouzlo výjimečných míst.

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: