Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Struny TEENS

Struny TEENS

zpět na výpis akcí
 

Den plný muziky a výjimečných setkání – Struny TEENS – festival, kam rodiče nesmějí!

Datum:20. 10. 18
Cena:od 200 Kč
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Teenageři mají svůj vlastní hudební festival, kam rodiče nesmějí! Program ušitý na míru zvídavým a nespoutaným teenagerům nabídne jak koncerty, tak inspirující rozhovory a osobní setkání s hudebníky či výtvarný POP-PAP workshop. Zblízka se tak seznámí například  se zpěvákem Ondřejem Rumlem, nepřehlédnutelnou zpěvačkou kapely Mydy Rabycad Žofií Dařbujánovou, hudebním chameleonem Antonínem Dlapou či beatboxery a skvělými muzikanty Jenem Hovorkou a En.druem, který je zároveň patronem a moderátorem Strun Teens. Večerní hvězdou festivalu je Francesco Tristano, lucemburský pianista, skladatel, producent elektronické hudby, který ve své tvorbě kombinuje éry, žánry i styly.

Vstupenky jsou v prodeji na oba dva programové bloky zvlášť, v síti Goout.cz a Webticket.cz. Pořadatelé doporučují nechat na odpolední program rodiče doma. Na koncertě od 20:00 jsou vítáni. První blok (Festivalový MEET-MIX, All Star Jam a POP-PAP ateliér) za cenu 200 Kč a druhý blok (koncertní recitál Francesca Tristana) 450/250 Kč dospělý/student.

Program Struny TEENS:

 16:00 – 18:30     Výtvarný POP-PAP atelier

16:00 – 18:00     Festivalový MEET-MIX

18:30 – 19:30     All Star Jam

20:00                  Francesco Tristano

La Fabrika
Tel:
Přístavní 22
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: