Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Hard Times | Vítejte v těžkých časech!

Centrum současného umění DOX

zpět na výpis akcí
 

Nemusíte toho vědět moc, aby Vám bylo jasné, že tenhle svět už zažil lepší časy. Ale děláme s tím něco? A děláte s tím něco vy?

Začátek:18. 10. 18
Konec:04. 02. 19
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie

Apatie je jedním z mnoha problémů, o kterých se nemluví.

A proč jsme neteční k tomu, co se kolem nás děje?

 

A/ Přímo se nás to nedotýká. 

B/ Stejně s tím nemůžeme nic dělat.

C/ Už nás nic nepřekvapí.

 

A tak si raději jdeme zacvičit... 

Nikdy jsme nebyli cvičením posedlí tak jako dnes. Každý den vznikají nové a nové fitness programy, které jsou jeden jako druhý. Namísto sedmiminutové rozcvičky je tu šestiminutová rozcvička. Abyste nemuseli volit mezi jógou a akrobacií, sloučily se do jedné disciplíny. 

Ale teď tu pro vás máme rozcvičku pro tělo, mysl i svědomí, která může navíc prospět celé společnosti.

Je to rozcvička, která vás přinutí zabývat se velkými problémy dnešního světa. V téhle tělocvičně je totiž nemůžete ignorovat! Vypoťte svou vinu a netečnost, potrénujte si svědomí, postavte se k téhle výzvě čelem. Kdo ví, možná získáte lepší fyzičku, nebo přijdete na to, jak vyčistit oceány či zbavit svět chudoby.

V této interaktivní instalaci se prostor galerie promění na tělocvičnu, kde si posílíte svaly, zatímco se budete potýkat s problémy současného světa. Po cvičení se budete cítit nabiti energií, informacemi a možná budete i ochotnější vnímat to, co se děje kolem nás. 

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: