Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
července

Den s Karlem Zemanem: Baron Prášil

Letní scéna Regina

zpět na výpis akcí
 

Oslavte s námi skoro 50. výročí prvního oficiálního přistání na Měsíci tematickým programem a promítáním filmu Baron Prášil.

Datum:22. 07. 18
Cena:80 Kč
Čas:16:00 - 23:00
Kategorie: kultura|ostatní

Oslavte s námi skoro 50. výročí prvního oficiálního přistání na Měsíci tematickým programem a promítáním filmu Baron Prášil a užijte si Dny s Karlem Zemanem na Karlínské scéně Regina.

Všichni moc dobře víme a Baron Prášil nejlépe, že Neil Armstrong nebyl prvním člověkem na Měsíci! Že se Vám to nezdá? Tak přijďte sami zjistit, kdo byli podle Karla Zemana první dobyvatelé měsíční krajiny.

Od 16.00 do 21.00 je připraven tematický program především pro rodiny s dětmi. Pro kreativní ručičky všeho věku nabízíme výtvarné dílny, ve kterých si vybarví svého vlastního okřídleného koně z prášilovského vesmírného korábu nebo Barona Prášila letícího na dělové kouli odlitého v sádře. Pro cestovatele tělem i duší nabízíme výrobu vlastního cestovatelského pohledu, který potisknou originálními tiskátky s motivy z filmu. 

Od cca 21.30 v závislosti na době setmění promítáme unikátní fantaskní film pro všechny věkové kategorie Baron Prášil. 

Během celého odpoledne se budete moci občerstvit v malém stánku, relaxovat v odpočinkové zóně na originálních sedacích vacích, vyfotografovat se na podmořském šlapacím kole z filmu Vynález zkázy, prohlédnout si část deskové výstavy o Karlu Zemanovi a Muzeu Karla Zemana, zahrát si vědomostní hru Mezi literaturou a filmem propojující knižní předlohy s filmy Karla Zemana, nakoupit si jedinečná trička, sešity, knihy a mnohé další s tématikou karlozemanských filmů.

Čas začátku promítání je orientační v závislosti na době setmění. Změna programu vyhrazena.

Letní scéna Regina
Tel: 606570823
Hybešova 10
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: