Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
března

Terne Čhave

KC Zahrada

zpět na výpis akcí
 

Klasický romský folklór, od folku přes world music až po styl, který si příznačně nazvali RomnRoll

Datum:08. 03. 18
Cena:210 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Kapela Terne Čhave představuje na české i evropské hudební scéně zcela jedinečný fenomén. Jako jedna z mála romských kapel se totiž již od počátků, které sahají do 80. let, drží svých romských kořenů, nespokojí se však s nekonečnými variacemi na klasický romský folklór, ale vydává se na svébytnou cestu do různých hudebních oblastí. Jejich vývoj tak směřuje od folku přes world music až po styl, který si příznačně nazvali RomnRoll. Tento přístup jim v roce 2009 přinesl ocenění Anděl za desku More, love!

 

 

Co si z jejich hudby odnesete, je zcela na vás – pokud to ovšem bude pozitivní. Garantujeme, že tento generacemi prověřený příval energie a pozitivních emocí je tím nejlepším lékem na deprese, ať už jarní nebo podzimní. Vždyť na co by nám byly problémy, kdybychom se z nich nemohli vyzpívat nebo vytancovat.

KC Zahrada
Tel: 271 910 246
Malenická 1784
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: