Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Akta Pentagon: Skrytá válka - Premiérový víkend

Freeman Entertainment s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Dramatický příběh novinářů deníků The Washington Post a The New York Times

Začátek:22. 02. 18
Konec:25. 02. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Film líčí dramatický příběh novinářů deníků The Washington Post a The New York Times, kteří se rozhodli riskovat nejen kariéru ale i svou svobodu a zveřejnit zprávu z utajované studie o americkém nasazení ve Vietnamské válce označovanou jako Pentagon Papers.

Snaha o ututlání skutečností trvala čtyři prezidentská období a donutila historicky první ženu v čele amerického vydavatelství Kate Graham (Meryl Streep) a ambiciózního šéfredaktora Bena Bradleeho (Tom Hanks) z deníku The Washington Post vyhlásit vládě bezprecedentní válku o právo na zveřejnění Pentagon Papers.

Režie: Steven Spielberg
Scénář: Josh Singer, Liz Hannah
Kamera: Janusz Kamiński
Hudba: John Williams
Hrají: Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie, Carrie Coon, Michael Stuhlbarg, Bradley Whitford, Jesse Plemons, Bob Odenkirk, Bruce Greenwood, Sarah Paulson, David Cross, Matthew Rhys, Zach Woods, Tracy Letts, Coral Peña, Austyn Johnson, Pat Healy, John Rue, Rick Holmes, Philip Casnoff, Stark Sands, Will Denton, Deirdre Lovejoy, Gary Wilme

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: