Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

The Florida Project - Premiérový víkend

Aerofilms

zpět na výpis akcí
 

Okouzlující šestiletá Moonee a její přátelé si užívají naplno letních prázdnin v sousedství dokonalého a barevného floridského Disneylandu.

Začátek:22. 02. 18
Konec:25. 02. 18
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Temné stránky života dospělých, které se postupně dostávají na povrch, se v dětských očích rozpouštějí pod přívalem lumpáren, nekonečného potulování, zábavy a neodolatelných kopečků zmrzliny.

Nedaleko Disneylandu na Floridě stojí řada kdysi populárních pestrobarevných motelů. Okouzlující šestiletá Moonee (Brooklynn Prince) a její kamarádi, kteří si naplno užívají léta, bydlí v jednom z nich. Radost ze svobody, potulování a neodolatelných kopečků zmrzliny nemá nudný a složitý svět dospělých šanci ohrozit. Co na tom, že její 22letá máma (Bria Vinaite) každý týden divoce shání peníze na činži a pozdními platbami dráždí starostlivého správce Bobbyho (Willem Dafoe). Je na čase seznámit se s novou sousedkou a naplánovat pár dalších lumpáren! Režisér Sean Baker přichází s neobyčejně silným snímkem, který se stal miláčkem kritiků i diváků ihned od svého uvedení na festivalu v Cannes.

Režie: Sean Baker
Scénář: Sean Baker, Chris Bergoch
Kamera: Alexis Zabé
Hrají: Bria Vinaite, Brooklynn Prince, Willem Dafoe, Valeria Cotto, Mela Murder, Christopher Rivera, Caleb Landry Jones, Macon Blair, Karren Karagulian, Sandy Kane, Aiden Malik, Josie Olivo, Carl Bradfield

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: