Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Sto zvířat Elephantour 2018

Rock Café

zpět na výpis akcí
 

Kapela STO ZVÍŘAT přichází do své dvacáté osmé sezóny jistým krokem a v plné formě.

Datum:22. 02. 18
Cena:252 Kč
Čas:20:30 - 23:30
Kategorie: kultura|koncerty

Zvířecí devítičlenná sestava se po loňském podzimu, kdy se koncertně věnovala sólovému albu své zpěvačky Jany Jelínkové DÁMA S ČÁPEM, v roce 2018 opět vrací ke klubovému programu sestavenému ze svých třiceti největších pecek a hitovek. Diváci se tudíž mohou těšit na své oblíbené songy jako Píseň, Poprvé, Alice se dala na pití, Podpaží, Nejkratší cesta, Škola a další, které ke zvířecí koncertní atmosféře neodmyslitelně patří a jsou výběrem toho nejlepšího z jedenácti zvířecích alb. Během koncertu zazní i pár písniček z Janina sólového alba, které do repertoáru kapely okamžitě vklouzly. Vše navíc podtrhuje pro Zvířata typická žlutočerná pódiová prezentace a kabaretní kostýmy. 

Rock Café
Tel: 224933947
Národní třída 20, Praha 1
Prague, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: