Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
června

Letní Žižkovská Noc 2012

Žižkovská Noc

zpět na výpis akcí
 

5 klubů - 27 kapel - směsný vstupný 100 Kč

Začátek:29. 06. 12
Konec:30. 06. 12
Čas:18:00 - 03:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, ostatní

Jeden převelice dlouhý večer.
Několik klubů pražského Žižkova. 
Desítky interpretů napříč žánry.
Jedno směšné vstupné.
.... a často beznadějně přeplněné kluby. 
To je charakteristika klubového festivalu Žižkovská Noc. Během jednoho večera je návštěvníkům umožněn za vstupné o hodnotě jednoho obyčejného klubocého koncetu (100 - 150 Kč) navštívit hned několik klubů, barů a putyk na pražském Žižkově. V každém klubu je vždy připraven žánrově pestrý program napříč všemožnými hudebními žánry. Rock, pop, rock'n'roll, punk, hardcore, metal, grind, ska, reggae, hip hop ani folk nejsou na Žižkovské Noci cizí. Ba na opak! V programu Žižkovských Nocí nabízí jak přední kapely svých žánrů, tak hlavně mladé kapely. Věříme, že má smysl dávat velký prostor začínajícím kapelám a ukázat, že festivalová dramaturgie nezatuchla někde v roce 1985. 

Žižkovská Noc
Tel: 111111111
Tachovské náměstí 7
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: