Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

První ročník studentského filmového festivalu FOFR

Kino Kavalírka

zpět na výpis akcí
 

Festival nezávislých studentských filmů, který chce propojovat mladé filmaře napříč věkovými kategoriemi!

Začátek:26. 05. 23
Konec:27. 05. 23
Čas:17:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Studentský festival Fofr si klade za cíl propojit mladé filmaře mezi sebou. Zaměřujeme se na tvorbu všech mladých tvůrců ve věku 15-25 let, kteří mají chuť ukazovat své filmy a mluvit o nich. Hledáme především filmaře z Prahy, z celé České republiky, ale nabízíme i prostor pro filmaře z celého světa, převážně pak z Evropy.

Pro festival je důležité, aby se filmy pouze nepouštěly divákům, ale aby se o nich především diskutovalo s ostatními tvůrci, ale i s diváky z řad širší veřejnosti. V rámci festivalových dnů (26. – 27. května) máme naplánované diskuze po každém filmovém bloku, které budou vést zkušení lektoři z oblasti filmových studií. Ještě důležitější než názory zkušených filmových teoretiků, budou názory vrstevníků a diváků, kteří budou mít možnost se k jednotlivým filmům vyjádřit. Další možností, jak budou moci návštěvníci předat zpětnou vazbu mladým tvůrcům, bude tzv. systém obálek, do kterého bude možné vkládat vzkazy.

Kino Kavalírka
Tel:
Plzeňská 210
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: