Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Dosud největší Smack One Show v Praze!

Datum:17. 03. 23
Cena:699 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Smack nebo také Smack One, vlastním jménem Jakub Janeček, je „music lover" od dětství. Hudbě se věnuje od roku 2005, kdy se kontroverzně proslavil jediným trackem. Od té doby se snaží přinášet nové postupy na českou hudební scénu – především se zasloužil o rozšíření hudebního žánru grime. Od počátku své kariéry vydal nespočet tracků, alb a mixtapů, díky kterým získal slávu a dostal se mezi rapovou smetánku.

"Protože je Chimera to nejlepší ze Smacka, bylo mi jasný že chci udělat to nejlepší z Chimer. Chtěl jsem to udělat zajímavý, aby to nebyl jen obyč best of nebo deluxe edice, tak jsem přidal 5 novejch singlů, 3 nový remix singly, a nechal jsem udělat dalších 17 remixů od producentů mýho výběru a tak vzniklo Nekonečno. Nekonečno je oslava Chimer, a já chci slavit Nekonečno velkou show, kde zazní komplet celý Chimera Nekonečno Essential CD, a cca půlka Remix CD. Zároveň půjde o úplně poslední Chimera show ever. Nebude to ale jen o tomhle 2CD nebo o Chimerách. Nekonečno je zakončení neskutečnýho roku, během kterýho se ukázala síla mejch fans. Vyrazili jste mi dech na Andělech, když jsem přebíral cenu fanoušků, stejně tak jste mě šokovali, když sem se stal absolutním vítězem letošního Esquire Man. Čuměl jsem, když se křest třetí Chimery vyprodal tak rychle, že jsme museli v Roxy booknout i neděli a tu vyprodat taky.

Takže řeknu už jen tohle - Smack One Live Malá Sportovní Hala Praha"

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: