Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
ledna

Poslední komentovaná prohlídka | fragilités

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Zveme Vás na poslední komentovanou prohlídku výstavy fragilités! Vstup volný.

Datum:26. 01. 23
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

Co vede Francise Alÿse k vytváření krátkých videí ze série Children’s Games? V čem spočívá paralela mezi jeho videem Saltamontes a filmem If and Only If albánského umělce Anriho Saly? A jakými způsoby lze vnímat křehkost v současném umění?

Zveme Vás na poslední komentovanou prohlídku výstavy fragilités s jednou z jejich kurátorek Silvií Van Espen ve čtvrtek 26. ledna v 18:00. Vstup je volný.

 

___
Křehkost se v posledních letech dostala do popředí jako klíčový koncept, jehož prostřednictvím lze vytvářet nové představy o lidských i ekologických poměrech. Výstava fragilités rozvíjí obavy, vize a citové odezvy tvůrců, kteří se křehkostí hluboce zabývají a reflektují její napětí, spletitosti i paradoxy.

Vystavující umělci: Francis Alÿs, Michael Armitage, Maria Bartuszová, Bianca Bondi, Louise Bourgeois, Geta Brătescu, Edith Dekyndt, Susanna Fritscher, William Kentridge, Kapwani Kiwanga, Dominik Lang, Luboš Plný, Anri Sala, Vivian Suter, Alina Szapocznikow, Barthélémy Toguo, Anna Zemánková

Více o výstavě zde

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: