Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
ledna

Prague Film Awards 2023

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Prague Film Awards 2023 chce oslavit svůj návrat do kin, a proto přichází do pohádkového hlavního města České republiky se svou speciální edicí.

Začátek:27. 01. 23
Konec:28. 01. 23
Čas:17:30 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

 

Během dvou dnů festivalu, z nichž každý představí tři promítací bloky a řadu networkingových akcí, si 4. ročník Prague Film Awards přeje stát se společnou platformou pro cinefily, kterým chyběly útulné kinosály.

Festival nabízí celkem šest bloků projekcí, obsahuje několik kategorií včetně animace, hudebního videa, hraného filmu a dokumentárního filmu a uvede celkem 35 krátkých filmů. Letošní selekce se zabývá tématy, která pokrývají sociální, kulturní a politické spektrum s cílem podnítit konverzaci a demonstrovat sílu nezávislé kinematografie.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: