Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Koncert v rámci multižánrové série koncertů na vyšehradském Starém purkrabství HUDBA NA VYŠEHRADĚ.

Datum:26. 01. 23
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

První koncert druhého ročníku Hudby na Vyšehradě vyšle návštěvníky Starého purkrabství proudem skvělých autorských písní až na MarZ. Není to jen planeta, ale rovnou celý hudební vesmír osobité zpěvačky a kytaristky Markéty Zdeňkové, ležící žánrově někde mezi folkem, popem a jazzem. Tematicky se její písně – psané s lehkostí a humorem převážně v češtině – pohybují od upřímných zpovědí přes žertovné hříčky až po šamanský rituál a nacházejí stále větší publikum napříč žánry i generacemi. Poslední roky působí MarZ i v podobě pětičlenné kapely, na vyšehradském koncertě však vystoupí v původním duu. V něm písničkářku doplňuje výjimečný instrumentalista současné mladé pražské (nejen) jazzové scény, trombonista a zpěvák Štěpán Janoušek, jehož rukopis je výrazně vepsán také do písňových aranžmá. Příslib mimořádného zážitku dává svým hodnocením i hudební publicista Jindřich Göth: “Je to folk, pop, rock, jazz? Nevím a vlastně mě to nezajímá. Jsou to totiž v prvé řadě silné a dobré písničky.”

Staré purkrabství na...
Tel: 241 410 348
V Pevnosti 159/5b
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: