Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
listopadu

Michal Gabriel: Otvírač srdcí

Karpuchina Gallery

zpět na výpis akcí
 

Nová výstava představí zbrusu nová díla českého autora Michala Gabriela.

Začátek:22. 11. 22
Konec:29. 01. 23
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie

Karpuchina Gallery, progresivní galerie současného umění, která sídlí v Rybné 22 v centru Prahy, představí 22. listopadu v 18 hodin na úvodní vernisáži díla českého autora Michala Gabriela. Výstava Otvírač srdcí potrvá do 29. ledna. Název výstavy je inspirován stejnojmenným megalitem, který autor nalezl na šumavských stráních. 

„Znovuobjevování šumavské mystiky. Prastaré menhiry ukryté na místech, o kterých mapy sice vědí, ale odmítají k nim dovést. Procházka jako způsob prožívání prostoru i východisko z každodennosti. To jsou úhelná témata nového vizuálního projektu Michala Gabriela koncipovaného pro pražskou Karpuchina Gallery, v němž rezonují osobní příběhy i vzpomínky z dětství. Nový cyklus 3D pohledů upřených do krajiny je zároveň úvahou o dematerializaci sochy, při níž se detailní odraz reality bortí do polygonů,” konstatuje kurátor výstavy Radek Wohlmuth. 

Karpuchina Gallery
Tel: 720 500 522
Rybná 22
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: