Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
listopadu

Ti, kteří tancují ve tmě - Filmová premiéra

Aerofilms

zpět na výpis akcí
 
Tip

Ti, kteří tancují ve tmě je černobílou (přesto však pestrou) mozaiku sledující šestici nevidomých, žijící svůj život naplno.

Začátek:24. 11. 22
Konec:27. 11. 22
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Osm let po úspěchu filmu Opři žebřík o nebe sledujícího obětavého a nezištně pomáhajícího faráře v podhůří Tater, který si došel až pro Českého lva, se dokumentaristka Jana Ševčíková vrací s novým snímkem.

Ti, kteří tancují ve tmě je černobílou (přesto však pestrou) mozaiku sledující šestici nevidomých, žijící svůj život naplno. Diváci se setkají s maratoncem Ondrou, cestovatelkou Zuzanou, sedlářem Pavlem, pianistkou Pavlou a párem Lukášem a Cilkou.

Snímek měl světovou premiéru na filmu varšavském mezinárodním filmovém festivalu, odkud si odvezl Cenu za nejlepší dokumentární film. Českým divákům se pak poprvé představil na Mezinárodním festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě, kde se setkal s velice pozitivním a emotivním přijetím.

Film o nezlomné síle vůle vstoupí do kin 24. listopadu pod hlavičkou distribuční společnosti Aerofilms. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: