Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
srpna

Koncert pro 100 metronomů

Galerie Rudolfinum

zpět na výpis akcí
 

Zaposlouchejte se do tikotu stovky metronomů a meditujte nad plynoucím časem ve výstavě Jiří Příhoda VOID.

Datum:25. 08. 22
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie, koncerty

Zaposlouchejte se do tikotu stovky metronomů a meditujte nad plynoucím časem ve výstavě Jiří Příhoda VOID. Spolu s Orchestrem BERG vás zveme na doprovodný program k výstavě, v rámci něhož zazní Poème Symphonique, slavná kompozice skladatele a hudebního experimentátora Györge Ligetiho.

Čtvrtek 25. srpna 2022 v 18:00 ve výstavním sále č. 2. Vstup volný.

Půjčíte nám svůj metronom?
I váš metronom může mít unikátní životní zážitek – dopřejte mu ho! Hledáme deset majitelů mechanických metronomů, kteří by měli zájem nám své přístroje zapůjčit. O metronom se vám s péčí postaráme a po koncertu vám jej v pořádku vrátíme.

Zapojte se!
Provedení skladby se zároveň můžete aktivně účastnit, a sice jako dobrovolníci při spouštění metronomů – toho svého nebo ostatních. Vaše účast bude vyžadovat, abyste si v den konání akce udělali čas od 14:00 do cca 20:00 hod.

Chcete svému metronomu dopřát kulturní zážitek? A nebo se spolu s ním stát dobrovolníkem při realizaci programu? A nebo metronom nemáte, ale chcete být součástí jejich spouštění na začátku koncertu? Napište nám do pátku 19. srpna na email ostadalova@rudolfinum.org, podrobnosti vám rádi sdělíme. Kapacita je omezena.

Kromě „VIP míst“ na akci od nás dostanete také pozornost – katalog k výstavě Jiří Příhoda VOID s umělcovým podpisem.

 

Galerie Rudolfinum
Tel: +420 227 059 205
Alšovo nábřeží 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: