Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
srpna

mimoOs&col.: GENIUS LOCI / česká premiéra

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Najednou se pohyby těla mění na jakousi virtuální neuronovou síť paměti, na podobenství smyslu, imaginace a funkce ukládání mysli do hmoty.

Datum:30. 08. 22
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 19:30
Kategorie: kultura|ostatní

Hmm…ono to má membránu. Přišlo, je tam. Ví o nás všechno. Ne všechno musí prozradit. Nepatříme tomu. Ani ono nikomu. Je složeno ze vzpomínek, emocí, formováno architekturou. Barbora si přizvala Lucii, aby ono spolu našli. Možná to tam je, ale možná je to jinde. Možná to je Genius, možná tulák, možná je to to, co patří tomu místu nebo městu.

Najednou se pohyby těla přímo před vašima očima mění na jakousi virtuální neuronovou síť paměti, na podobenství smyslu, imaginace a funkce ukládání mysli do hmoty. Na něco běžně neviditelného, ​​na něco, co je v nás bytostně a hluboce ukryto.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
Sokolovská 136/24
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: