Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
května

Pentatonix: The World Tour

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Všem fanouškům amerických Pentatonix přinášíme aktuální informace o pražském koncertu i celé evropské tour.

Datum:23. 05. 23
Cena:od 1 190 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Trojnásobní držitelé ceny Grammy a několikanásobně platinoví Pentatonix si fanoušky získali hlavně díky youtube, kde a cappella skupinu odebírá více než sedmnáct milionů uživatelů a celkový počet zhlédnutí všech videí přesahuje hranice čtyř miliard. Na svém kontě mají nespočet desek plných originálních a cappella verzí známých skladeb. Poslední projekt At Home EP, kterým Pentatonix reagují na současnou pandemii doprovází i video ke skladbě Home, které vzniklo přímo v pokojích členů skupiny.

Support: Ellie Dixon

Protože logistika tak velkého turné je stále příliš složitá, koncert se bohužel v plánovaném letošním termínu neodehraje. Máme ale radost, že můžeme přinést i dobré zprávy, a sice nové datum, které si snadno zapamatujete. Pentatonix do pražské O2 areny přijedou 23. května 2023.

Všechny již zakoupené vstupenky na původní termíny 25. 5. 2021 a 4. 4. 2022 zůstávají platné na nový termín 23. 5. 2023 a není potřeba je jakkoliv měnit.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: