Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
května

ZRUŠENO: Ozzy Osbourne & Judas Priest

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Prodej vstupenek je ukončen

Datum:19. 05. 23
Cena:od 1 790 Kč
Čas:19:30 - 22:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Vážení zákazníci,

vzhledem k přetrvávajícím zdravotním komplikacím zpěváka Ozzyho Osbourna, je koncert v pražské O2 areně ZRUŠEN.

Vyjádření Ozzyho Osbourna:

„Tohle je asi jedna z nejtěžších věcí, o které jsem se kdy musel podělit se svými věrnými fanoušky. Jak možná všichni víte, před čtyřmi lety, tento měsíc, jsem měl vážnou nehodu, při které jsem si poškodil páteř.

Mým jediným cílem během této doby bylo vrátit se na jeviště. Můj pěvecký hlas je v pořádku. Nicméně po třech operacích, léčbě kmenovými buňkami, nekonečných sezeních fyzioterapie a nejnověji po průlomové léčbě kybernetikou (HAL) je mé tělo stále fyzicky slabé.

Jsem upřímně pokořen tím, jak jste všichni po celou tu dobu trpělivě drželi své vstupenky, ale s čistým svědomím jsem nyní dospěl k poznání, že nejsem fyzicky schopen absolvovat nadcházející evropské/britské turné, protože vím, že bych nezvládl potřebné cestování. Věřte mi, když říkám, že představa, že bych zklamal své fanoušky, mě opravdu sere víc, než si kdy dokážete představit.

Nikdy by mě nenapadlo, že moje koncertní dny skončí tímto způsobem. Můj tým v současné době vymýšlí, kde budu moci vystupovat, aniž bych musel cestovat z města do města a ze země do země.

Chci poděkovat své rodině……má kapele……mým dlouholetým přátelům, Judas Priest a samozřejmě svým fanouškům za jejich nekonečnou oddanost, věrnost a podporu a za to, že mi umožnili život, o kterém se mi ani nesnilo.

Mám vás všechny rád…“

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: