Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
března

Justin Bieber

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Justin Bieber dnes oznámil nová data svého očekávaného turné Justice World Tour.

Datum:12. 03. 23
Cena:od 2 390 Kč
Čas:19:30 - 22:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Od května 2022 do března 2023 bude Bieber cestovat po pěti kontinentech, navštíví více než 20 zemí a odehraje více než 90 koncertů, přičemž další termíny budou brzy oznámeny pro Asii a Blízký východ.
Nová data přicházejí jen chvíli po nedávno oznámeném turné v roce 2022 o 52 zastávkách po celé severní Americe, které začíná v San Diegu 18. února. Každý večer bude svátkem jak pro samotného Justina, tak pro jeho fanoušky. Všichni se těšili na turné už v roce 2020, to muselo být odloženo kvůli pandemii. Mezinárodní turné začíná v květnu 2022 v Mexiku a poté se přesune do Skandinávie, kde Justin v srpnu odehraje několik festivalových show, následuje jižní Amerika, jižní Afrika a Blízký východ v září a říjnu, Austrálie a Nový Zéland v listopadu a prosinci, a poté konečně naváže obsáhlá evropská část.
Promotérem “Justice World Tour“ je společnost AEG Presents. Turné je Justinovým prvním globálním výletem od roku 2016/2017, kdy cestoval s “Purpose World Tour“. Bieber, kterého noviny The Times of London popsaly jako “hypnotizujícího“, zahrál během této série koncertů celkem 2,7 milionům fanoušků, přičemž finále vidělo 65 000 příznivců na londýnském festivalu British Summer Time v londýnském Hyde Parku.
Na Silvestra 2020 Justin živě vysílal své první plnohodnotné vystoupení po 3 letech v Los Angeles, díky kterému se znovu spojil se svými fanoušky po celém světě.
„Tvrdě jsme pracovali na nejlepší show, jakou jsme kdy udělali, a nemůžeme se dočkat, až se o ni podělíme s fanoušky po celém světě. Brzy se uvidíme.” řekl Bieber.
“Justice World Tour” je pojmenováno po Justinově nejnovějším albu “Justice”. Album vyšlo v březnu 2021 a debutovalo jako nejstreamovanější album ve 117 zemích. Album a jeho skladby vynesly současný světový popový fenomén na novou vyšší úroveň.
Album “Justice” dosáhlo téměř 9 miliard streamů po celém světě a navázalo na obrovské mezinárodní hity “Anyone“, “Lonely“ a “Holy“, které již před vydáním alba shromáždily přes 2 miliardy streamů. Okamžitě následoval další průlomový hit z alba, “Peaches“, který zatím nasbíral přes 2,5 miliardy streamů. Duet s rapperem Kid LAROI “Stay” vyšel letos v červenci a stal se první písní, která na Spotify dosáhla 1 miliardy streamů nejrychleji v historii.
V neoddiskutovatelně úspěšné kariéře, která začala v jeho 13 letech, vydal Bieber 6 studiových alb. Je držitelem 32 Guinessových rekordů, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards a 21 MTV Europe Music Awards. Prodal přes 80 milionů alb a loni překonal rekord Elvise Presleyho jako nejmladšího sólového umělce, jehož 8 alb dosáhlo na první místo v žebříčku Billboard 200. V srpnu překonal historický rekord počtu posluchačů za měsíc na Spotify s více než 83 miliony. Bieber, který byl nedávno vyhlášen umělcem roku na MTV Video Music Awards a nominován na 8 předních MTV EMA Awards, zůstává celosvětovou jedničkou na YouTube i na Spotify a nadále upevňuje své místo jedné z největších popových hvězd 21. století.

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: