Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

EDSUN je mladý hudebník z Lucemburska, který tvoří alternativní R&B, přirozeně doprovázený temnými rytmickými beaty. Vstup volný.

Datum:15. 07. 22
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

 

EDSUN je mladý hudebník z Lucemburska, který tvoří alternativní R&B, přirozeně doprovázený temnými rytmickými beaty. Jeho hudební styl je na lucemburské scéně ojedinělý a od vydání  debutového EP “N.O.” se soustavně vyvíjí. Mladý umělec do svých vystoupení úžasně a bez jakýchkoli omezení zapojuje i současný tanec.

 

“V téhle show se vypořádám s hatery alias hlupáky. Vypořádám se s mými ex alias Tonym. A vypořádám se i s nejistými hetero kluky alias hezounky.

Se značkou « Jsem queer a černý » proměním své zlomené srdce v umění.

Budu převracet stoly a ukazovat, že jizvy jsou znaménky krásy.

Vypněte ten bílý šum a pojďme na to.

Beze studu. Bez filtrů.

Lidi jako já už nebaví být pořád nezlomní, ale jsme nezlomní bez ohledu na to, co se děje.

Zvu na tuto cestu lásky, sexu, strachu, radosti ze života a odpuštění každého, kdo se někdy cítil odlišný, odsuzovaný nebo vyloučený za to, kým je.”

Café V Lese
Tel: 257181800
Krymská 12
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: