Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
července

Stairs Gallery: Šárka Bilinová - vernisáž

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Otevření výstavy Korálový útes Šárky Bilinové v prostoru Stairs Gallery na Střídačce.

Datum:22. 07. 22
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|galerie

Výstava Korálový útes představuje intuitivní a experimentální soubor děl, odkrývajících různá témata osobních prožitků a myšlenek autorky Šárky Bilinové. S lehkým humorem a s využitím mnoha technik si obrazy pohrávají s otázkou hranice chaosu a kýčovitosti. Hlavním společným rysem je poukázat na živost a barevnost vnímání, pomocí práce s vibrační energií barev.

Srdečně vás zveme na otevření výstavy v prostoru Stairs Gallery na Střídačce. Přijďte si užít příjemný večer s hudbou, občerstvením a projekcí, posedět můžete jak uvnitř, tak i venku na terase pod hvězdami.

Šárka Bilinová

Vystudovala vysokou školu v oboru ekologie. Právě pestrost a hravost přírody se pro ni stala nedílnou inspirací při její tvorbě, nyní žije na statku uprostřed lesa se svým partnerem. Odmala navštěvovala výtvarné kroužky pod vedením Diany Sayehové, která v ní probudila touhu malovat. Zkouší různé techniky malby, pracuje s velkou škálou barev a struktur. O svých malbách tvrdí, že se skrz pestrost, barevnost a hravost snaží navodit v divákovi až téměř pocit navrácení se do dětství. „Dětské oči vidí stejně všechno nejbarevněji.” V současné době se věnuje i dalšímu volnému umění jako grafika a fotografie.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: