Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
července

Check it Na Výstavišti: Anna Vaverková

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Na dalším z koncertů série Check it vás čeká vystoupení Anny Vaverkové.

Datum:07. 07. 22
Cena:Zdarma
Čas:17:30 - 18:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Pokud máte rádi barevný indie pop, který zároveň vybočuje svou něžností a žánrovými odskoky až k soulu, najdete ho v tvorbě Anny Vaverkové. Zpěvačka a klávesistka, která pendluje mezi Berlínem a Prahou na sebe upozornila už jako členka mezinárodní kapely The Flavians. Svojí sólovou hudbou v čele s letošní EP nahrávkou "Roztomilá holka", která mimochodem vyšla i jako NFT, poukázala na svůj ohromný songrwiterský talent.

Koncert se koná na louce mezi bistrem No.2 a grilovištěm. Vezměte s sebou svoje děti i čtyčnohé mazlíčky, děti necháte vyřádit na přilehlém dětském hřišti a s pejsky se můžete projít po areálu. Půjčte si v bistru deku a spojte koncert s odpoledním piknikem. Prosecco nebo pivo seženete v jednom z našich bister - bistro Artyčok máte po cestě a Bistro No.2 je kousek od pódia.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: