Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
července

Koncert Tomáše Kača a jeho hostů

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Jedinečný koncert fenomenálního klavíristy Tomáše Kača s jazzovými hudebníky ozdobí červencový program letošního ročníku festivalu Khamoro.

Datum:11. 07. 22
Cena:Zdarma
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

V krásném prostředí Novoměstské radnice se společně s ním představí bubeník Marek Urbánek a kytarista Marek Cába.

Hudbu Tomáše Kača označují kritici za žánr “sui generis”, natolik je jeho způsob propojení klasické, jazzové a tradiční romské hudby originální. Jeho cesta od bazarového rozladěného pianina v novojičínském bytě tradičně velké romské rodiny za klaviaturu koncertního Steinwaye v plné newyorské Carnegie Hall má rysy amerického snu. Za pouhé dva roky dokončil studium na prestižní Berklee College a od té doby koncertuje po celém světě. Velký ohlas vyvolalo i jeho debutové album My Home, na němž hostuje hvězdný držitel ceny Grammy John Patitucci.

Kromě zmíněných skvělých hudebníků Marka Urbánka a Marka Cáby se v rámci koncertu představí také zpěvačka Eva Burešová a sestra Tomáše, zpěvačka Veronika Kačová.

Novoměstská radnice
Tel: 224 947 190
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: