Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
července

Za dveřmi - divadelní festival

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Festival nabídne 35 představení, koncertů, pouličních představení i workshopů v podání českých artistů a souborů, ale i umělců ze zahraničí.

Začátek:13. 07. 22
Konec:19. 07. 22
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla

Pouliční divadlo je prastará, opravdová, aktuální, svobodná forma divadelního umění. Umělec i divák jsou si ve svém dialogu maximálně blízko. Divadelní řeč je universální, nesmírně bohatá a používá jazyk činoherní, novocirkusový, taneční i filmový. Fantazie tvůrce a výrazové prostředky nemají limity uzavřeného prostoru. Divácký zážitek je individualizovaný a přímý. Jevištěm a hledištěm může být ulice, park, náměstí, zahrada i industriální prostor. Hranice téměř neexistují. Cílem je dialog a pocit společného prožitku.

14. ročník Pražského festivalu pouličního divadla proběhne v termínu 13. - 19.7. 2022 na Výstavišti Praha a v centru Prahy.

MansterVille, Blackout Paradox, Bratři v tricku, Floex, Cha Cha Chabelita (FR), V.O.S.A. Theatre, Celest & Charles, Storytelling, TooT Ensemble, AirGym Company, Balaton 1982, Thom Artway + Brian Lean a další

Program festivalu najdete na webu: https://zadvermi.cz/program2022

Vstup je volný!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: