Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
prosince

Walter Schnitzelsson / Page Turners / Cold Meat Party

café V lese

zpět na výpis akcí
 

Mezinárodní kytarová party v Lese. Echující Cold Meat Party, lahodící Page Turners, riffující Walter Schnitzelsson.

Začátek:02. 12. 21
Konec:25. 12. 21
Cena:107 Kč
Čas:19:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Walter Schnitzelsson

Ich hudba je zmesou rock'n'rollu, bluesu a punku. V pesničkách dominujú výrazné gitarové rífy, chytľavé melódie a energické rytmy. Energický rock'n'roll, pesničky o odvahe, láske a dobrých párty - to všetko a navyše kus tanečnej horúčky.

Page Turners

Page Turners je pražská indie kapela česko-ruského složení působící na scéně od roku 2019. Hrají kytarovou hudbu inspirovanou převážně indie rockem, popem a R&B z nultých a desátých let 21. století s texty o zamilovanosti a dalších životních nejistotách.

Cold Meat Party

Nová hudba. Chlad a spěch, posloucháš tak trochu za běhu, slova jsou spíš zvuky, než spouštěče významů a pocitů, svět je spíš promítací plátno než lidi a věci v něm. Přijď se zkalibrovat, nakroutit si čudlíky na pohodu, rozmrazit si srdíčko.
Na party, pojď.

café V lese
Tel: 775224086
Krymská 12
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: