Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
srpna

Kámoš Drámoš: Vy mlčíte, Karle?

Přístav 18600

zpět na výpis akcí
 

Divadelní soubor Kámoš Drámoš z Turnova je těleso složené ze studentů uměleckých škol, gymnázií, hereckých konzervatoří i vysokých škol.

Datum:04. 08. 21
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Za dobu své existence vystupovali na různých festivalech, národních i mezinárodních přehlídkách, zaštiťovaných organizací NIPOS-ARTAMA, která zastřešuje mimo jiné studentské divadlo v České republice. Soubor se vyznačuje autorským přístupem, který se projevuje při adaptaci předloh i tvorbě inscenací.
Soubor vznikl na Základní Umělecké Škole Turnov pod vedením Aleny Tomášové a Romany Zemenové, od roku 2018 už působí samostatně – na „volné noze“.

Vy mlčíte, Karle?

„Soudní přezkoumání Erbenovy balady“
Kdo to vlastně byl Karel Jaromír Erben? Slavný český spisovatel 19. století nebo násilník a zločinec?
Mladý Karel žije pouze s matkou a nikdy nepoznal ženu. Jarka žije každý týden někde jinde a nikdy nevídala dva dny za sebou muže stejného. Mohou se takové dvě osobnosti potkat nyní nebo až na onom světě? A jak by se k takové známosti postavila Karlova matka, která ví, co je správné a dělá všechno proto, aby její Kája nepil, nekouřil a mluvil jako evangelium…
Samotná vina může být ten největší trest, ale někdo by raději viděl „život za život“.

Přístav 18600
Tel: 602 306 123
Za Karlínským přístavem
Praha, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: