Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Projekce filmu Bobry v městské knihovně na Mariánském náměstí.

Datum:30. 07. 21
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 22:40
Kategorie: kultura|kina

„Bobry“ je název již neexistující punkové hudební skupiny. Vydala jedno demo, poté se rozpadla a všichni členové pomalu přestali snít o hudbě a velké kariéře. Martin se právě vrací z Irska a s potupným pocitem prohry se rozhodne svůj život ukončit. V sebevraždě mu však zabrání jedna náhodná událost – nalezení inzerátu o prodeji jeho staré kytary. Martin se rozhodne kytaru získat zpět a hudební skupinu obnovit. Získává zpět partu: Klocka, který se mezitím začal živit prodejem psychotropních látek z pultů skladu psychiatrické léčebny a Smroda, který převzal rodinný podnik a nyní vede veřejné toalety… Paralelně tak sledujeme počínání samotných „zubatých“, které v „Bobrech“ ztělesňují zkorumpovaní úředníci hledící si pořádku v papírech. Marcinův pokus o sebevraždu se octnul na seznamu Kosiarze, zdegenerovaného vtělení samotné Smrti, který jezdí ve zbídačeném černém karavanu, holduje alkoholu a za žádnou cenu nechce dopustit, aby se mladík zabil. Jen tak se totiž může osvobodit od své nezáživné práce na Zemi. Závod se smrtí začne rapidně nabírat na rychlosti, když se na scéně objeví drogově závislý policista.

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: