Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
července

Letní kino: Bláznivá střela Z archivů policejního od...

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Bláznivá střela v letním kině na střeše Centra Černý Most. Doplněno o vystoupení komika z pořadu Comedy Club - Jan Studnička.

Datum:29. 07. 21
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) je poněkud nešikovný detektiv z vyšetřovací jednotky losangeleské policie. Frank se vrací domů do Los Angeles z mise v Bejrútu poté, co je jeho kolega Nordberg (O.J. Simpson) během tajné operace těžce zraněn. V pátrání po pachateli, který se pokusil o vraždu jeho nejlepšího přítele, se hlavním podezřelým stává vlivný podnikatel Vincent Ludwig (Ricardo Montalban). Ten se snaží pomocí zařízení na ovládání mysli zhypnotizovat jednoho z basebalových hráčů a donutit ho k atentátu na královnu Alžbětu II., která právě zavítala do Los Angeles.

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: