Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
července

Natalie Perkof / Urban Shaman

(A)void Gallery

zpět na výpis akcí
 

Výstava Natalie Perkof v jedné z „kobek“ pražského nábřeží představuje sevřenou vizualizaci spirituality v současném světě.

Začátek:01. 07. 21
Konec:25. 07. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 19:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

Umělkyně česko-ghanského původu Natalie Perkof vytvořila v jedné z „kobek“ pražského nábřeží sevřenou vizualizaci spirituality v současném světě.
Instalace vychází z inspirace alternativními duchovními směry, které jsou založené na holistické představě světa, v němž je vše živé i neživé součástí jednoho navzájem propojeného univerza a zprostředkujícím elementem mezi různými úrovněmi světa je postava šamana. Perkof vytváří specifický, meditativně laděný prostor, v němž se jako siločáry nehmotných sil a energií rozvíjí barevné a světelné vztahy mezi jednotlivými obrazy a objekty.

Součástí komplexní instalace je i zvuková stopa hudebníka Dana Hasalíka, která vznikla transformací zvuků a šumů zachycených přímo v prostředí náplavky.

 

Kurátorka: Martina Mrázová
Zvuk: Dan Hasalík


(A)VOID GALLERY, náplavka Rašínovo nábřeží, Praha 2

Vernisáž 1. 7. 2021 v 19 hodin
1. 7. – 25. 7. 2021

 

http://www.natalieperkof.cz

https://www.facebook.com/events/556119635561593/?ref=newsfeed

 

(A)void Gallery
Tel:
Náplavka u Rašínova nábřeží
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: