Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Národní na vodě

Národní divadlo

zpět na výpis akcí
 

Orchestr Národního divadla a Státní opery spolu se svými sólisty představí netradičně to nejlepší, co operní repertoár první české scény nabízí.

Datum:26. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba

Opera je zpět! a my doufáme, že doslova "vpluje" zpátky do vašich životů. Pojďte se nechat unášet na vlnách klasiky!
Open air akce s názvem NÁRODNÍ NA VODĚ proběhne 19. a 26. června od 20:00. Orchestr Národního divadla a Státní opery spolu se svými sólisty představí to nejlepší, co operní repertoár první české scény nabízí. Celá akce bude ZDARMA. Přivezeme vám po Vltavě to nejlepší a nejzvučnější z operního repertoáru – těšit se můžete na skvosty z českých i světových oper. Přijďte si vychutnat krásy operních skladeb z břehů Vltavy.

Supermoderní plavidlo Bella Bohemia, které zapůjčila společnost Prague Boats, je na elektrický pohon – jeho provoz tedy nijak nebude narušovat živou hudební produkci.

Národní divadlo
Tel: 224901448
Vltavská nábřeží
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: