Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

Anny - filmová premiéra

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Časosběrný snímek Heleny Třeštíkové zachycuje šestnáct let v životě Anny, která si ve čtyřiceti šesti letech začne přivydělávat jako prostitutka.

Začátek:10. 06. 21
Konec:13. 06. 21
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

 „Život je pes. Někdo se má líp, někdo hůř. Já patřím mezi tu druhou sortu,“ bilancuje svůj život protagonistka tohoto snímku. Ve dne pracuje Anny na veřejných toaletách a o večerech si často přivydělává prostitucí. Prý aby na Vánoce mohla přilepšit svým vnoučatům. Na pozadí šestnáctiletého natáčení můžeme sledovat, jak se Praha během té doby změnila. Lidé zbohatli, životní úroveň vzrostla, to se ale nijak nedotklo těch nejchudších, mezi něž se Anny počítá. Její život je plný krátkých vzletů a mnoha pádů. Ona ale vždycky dokázala najít způsob, jak se odrazit od úplného dna.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: