Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Online projekce Tokyo Ride: velkoměstská road movie s architektem Rjue Nišizawou. Zhlédněte film online z pohodlí svého domova.

Začátek:01. 05. 21
Konec:14. 05. 21
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Projekce jsou zdarma, ovšem počet zhlédnutí je limitován, tak nepropásněte ten svůj film!

Když vás nejslavnější japonský architekt současnosti a laureát Pritzkerovy ceny pozve na projížďku Tokiem, nelze odmítnout. Navíc když si termín setkání domlouváte víc jak deset let. Co na tom, že počasí není úplně vstřícné a vy se za hustého deště nepohodlně tísníte v stařičké Alfa Romeo. Ovšem autu se na výlet zrovna moc nechce, a tak se rozhodne občas protestovat. Jako filmař máte dvě možnosti. Buď to celé zabalíte nebo instinktivně vycítíte příležitost spojenou s touhu natočit film o výjimečném člověku. Ten je navíc ochoten se s vámi navzdory své skromné zdrženlivosti podělit jak o svou lásku k domovskému městu a architektuře, tak i o myšlenky týkající se obyčejností všedního dne. Francouzsko-italská dvojice filmařů Ila Bêka a Louise Lemoine každým svým novým filmem potvrzuje, že umění improvizace zvládá s lehkostí a humorem sobě vlastním. Není náhodou, že dokumenty z jejich dílny dnes už právem nesou statut kultovní a jsou zastoupeny ve sbírce newyorského Muzea moderního umění. Díky své bezprostřední spontánnosti a schopnosti vytěžit před kamerou z každé nečekané situace maximum, dokáží proměnit obyčejnou chvíli v nezapomenutelný divácký zážitek.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: