Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
dubna

ZRUŠENO - Olga Lounová | Cesta ze tmy

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

CESTA ZE TMY je série naprosto bezpečných koncertů v Lucerně, na které Vás srdečně zveme!

Datum:23. 04. 21
Cena:od 990 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Jedná se o exkluzivní možnost, jak v dnešní době zažít kulturu naživo.
Rádi bychom tímto pilotním projektem pomohli kultuře do budoucna a ukázali „cestu ze tmy“!

Podmínkou vstupu na akci je PCR test odebíraný ze slin. Po nákupu vstupenky na Ticketstream.cz si vyberete přesný termín Vašeho testu, který proběhne den před akcí či v den akce. V případě pozitivního výsledku se akce bohužel nemůžete zúčastnit, ale vrací se Vám celá částka za vstupné včetně ceny PCR testu.

V pátek 23.4.201 celá série začíná exkluzivním koncertem OLGY LOUNOVÉ s kapelou!

Olga Lounová je populární česká zpěvačka, skladatelka, herečka, závodnice rally. Po zdárném ukončení studia na Pedagogické fakultě v Liberci získala absolutorium na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze. V současné době se Olga věnuje hlavně vystupování s kapelou a herectví v českých muzikálech a televizních seriálech. Mezi její dosud největší hity patří Láska v housce s Xindlem X a autorské skladby K výškám a Brány svaté. Začátkem roku 2011 vydala svou první studiovou desku Rotující nebe a podepsala smlouvu se světovým vydavatelstvím Universal Music. V roce 2012 odjela své první turné Optický klam a ke konci roku vydala videoklip Dál za obzor, skladbu kterou napsala pro sebe a Karla Gotta. V současné době pracuje střídavě v ČR a v Los Angeles na novém studiovém albu.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: